Sportovní náramek Samsung Gear Fit2

Kvalitní běžecká obuv už dávno není jediným sportovním vybavením, které dokáže zpříjemnit sportovní zážitek. Jako skvělá pomůcka k motivaci a na sledování dosažených výkonů slouží nejrůznější sport trackery. Jeden takový před pár týdny představila společnost Samsung a kromě zajímavých funkcí do nich zabudovala také GPS a dostatečnou interní paměť na hudbu.

sporttester Samsung Gear Fit2

Nový náramek Gear Fit2 je pro svoje sportovní funkce vhodný jak pro rekreační běhání, tak výkonnostní trénink. Díky senzoru aktivity srdečního tepu jsou k dispozici přesná a aktuální data o tepové frekvenci, která pomáhají ohlídat si správný trénink a zátěžové zóny. Náramek funguje i jako krokoměr, měří počet nachozených poschodí a zaznamenává celkový objem spálených kalorií. Pro opravdové poctivce je zde také možnost jednoduše zapisovat množství tekutin i počet šálků kávy, které během dne vypijete.

Hudební přehrávač a GPS

Gear Fit2 má zabudovaný hudební přehrávač a s interní kapacitou paměti 4 GB pojme až 1 000 skladeb ve formátu MP3. Pomocí bezdrátových Bluetooth sluchátek je pak možné poslouchat hudbu při běhání i několik hodin bez nutnosti telefonu.

Náramek má zabudovaný GPS senzor, který monitoruje celou délku trasy, včetně dosažené rychlosti. Všechny naměřené výsledky je možné prohlídnout přímo na jeho prohnutém sAMOLED displeji, pomocí kterého lze i číst notifikace z telefonu nebo odpovídat na textové zprávy. Na jedno nabití vydrží až celé 4 dny a díky certifikaci krytí IP68 je navíc odolný proti prachu a dešti.

Náramek není třeba aktivovat manuálně, stačí se dát do běhu, chůze nebo jízdy na kole a díky zabudovaným senzorům se aktivita začne monitorovat automaticky.

Díky Bluetooth konektivitě si můžete veškeré statistiky načíst přímo ve svém Android smartphonu v aplikaci S Health, která nabídne řadu rozšířených funkcí a nastavení. S funkcí Step Challenges můžete vzájemně soupeřit s přáteli a kolegy, třeba o to, kdo dál uběhne nebo nachodí více kroků.

Displej1,5″ dotykový Super AMOLED
Operační systémTizen
ProcesorDvoujádrový (1 GHz)
Paměť512 MB RAM / 4 GB interní paměť
Baterie200 mAh (výdrž 3 až 4 dny)
Ostatní GPS, Bluetooth 4.2, IP68

Více informací naleznete na www.samsung.cz.



Sponzorováno – placená spolupráce

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »