Mizuno Podzimní 10 v Brně – 1. 10. 2016


října
2016

01

Mariánské údolí představuje jedno z nejkrásnějších a nejmalebnějších míst v Brně. Bohaté lesy, potok s příznačným názvem Říčka a vodní nádrže, na které dopadá slunce, vybízí k příjemné rodinné procházce po místních pěšinách. Klid, ticho, čerstvý vzduch.

Umíte si představit ideálnější místo pro běžecký závod? My také ne. Proto jsme pro všechny výkonnostní i hobby běžce bez rozdílu věku a pohlaví připravili podnik s názvem Mizuno Podzimní 10. Uspořádáme ho první říjnovou sobotu roku 2016.

Trasa vede mírně zvlněným terénem po zpevněných lesních i částečně asfaltových cestách a je vhodná jak pro zcela začínající běžce, tak pro zkušené závodníky, kteří chtějí atakovat svá osobní maxima. Vedle hlavního klání na deset kilometrů chystáme také pětikilometrovou trasu a kratší dětské běhy.

Startovní na pět i deset kilometrů činí 490 korun. Pro prvních pět stovek přihlášených máme kvalitní funkční trička Mizuno. Každý účastník navíc obdrží voucher v hodnotě 500 korun na nové boty Mizuno. Program začíná v osm hodin ráno, hlavní závod na deset kilometrů odstartuje v poledne. Registraci už jsme spustili. „Když jsme dostali možnost uspořádat závod v Mariánském údolí, neváhali jsme. Tamní krásné prostředí nabízí neopakovatelný prožitek běhu v přírodě, který jim silniční běhy nenabídnou. Věříme, že si společně užijeme krásnou první říjnovou sobotu,“ zve za organizátory ředitel závodu Tomáš Štancl.

Jelikož Mariánské údolí už v minulém století vábilo nejen brněnské obyvatele k trávení pohodového víkendového dne, inspirovali jsme se tím při tvorbě doprovodného programu. Připravujeme pro všechny účastníky množství stánků a aktivit, které vyplní čas při čekání na start, zabaví děti či doprovod závodníků a dopřejí běžcům vhodnou relaxaci po protnutí cíle.

Vhodné rady a tipy vám dodají poradny s renomovanými odborníky na kondiční trénink, sportovní výživu či pro vhodný výběr sportovní obuvi, což ocení především začínající běžci. Chystáme pro vás masérské služby, představíme vám, jak se správně tejpovat, pokud cítíte drobné obtíže.

Mezi závodníky se objeví aktuální česká běžecká špička, nejlepší v jednotlivých kategoriích zase dekorují osobnosti sportovního života včetně medailistů z olympijských her, mistrovství světa či Evropy, kteří zároveň rozdají podpisy.

Chybět samozřejmě nebude ani občerstvení, na výběr dostanete z několika druhů zdravé výživy a také jídla pro mlsnější jazyky, k dispozici jsou převlékárny a nezbytné měření čipovou technologií.

Aktuální informace naleznete na webu http://www.podzimni10.cz/ a na našem facebooku.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

19. 4. 2016 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »