BAREVNÝ BĚH THE COLOR RUN™ – 4. 6. 2016


června
2016

04

BAREVNÝ BĚH THE COLOR RUN™ – 4. 6. 2016

Ten pravý jedinečný barevný závod The Color Run™ je prostě jen jeden. A uskuteční se 4. června v Praze! Můžete se těšit na takovou malou dovolenou s božskými vůněmi a barvami uprostřed palem a tropického ovoce, jelikož letošním tématem je Tropicolor.

Právě teď byla spuštěna registrace na největší akci v České republice. Minulý ročník přilákal na 12 000 účastníků, kteří se na trati vedoucí Prahou vrhli do explozí čtyř tun práškových barev při oslavě zdraví a sdílené radosti z pohybu.

A stejně tomu bude i letos. Úspěšná akce plná barev a zábavy je pro milovníky pohybu, ale i věčné pecivály, prostě pro všechny, kteří se chtějí vybarvit jako papoušek. Nabídne hudební program, ale i barevné šílenství, které zaručeně připraví nezapomenutelný zážitek pro celou rodinu.

Tak nebuďte banáni a registrujte se na nejžhavější běh roku! Když to stihnete do
29. února, získáte navíc jako dárek super cool tropické brýle, které se vám v červnu rozhodně budou hodit, aby vám z těch tropických barev nepřecházel zrak. Součástí startovního balíčku The Color Run™ Tropicolor je kromě startovního čísla i speciální tričko, čelenka, tetování, balík barev a samozřejmě medaile.

Více informací na www.thecolorrun.cz.

Napsat komentář – zatím pouze jeden komentář

22. 1. 2016 / Závody / Autor: Běháme.cz

BAREVNÝ BĚH THE COLOR RUN™ – 4. 6. 2016 – Jeden komentář

  1. Lenka napsal:

    Dobrý den,jaké je místo konání.
    Děkuji za odpověď

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »