Běžecký seriál Agrofert RUN 2016 Pardubice – 30. 4. 2016


dubna
2016

30

Seriálu běžeckých závodů Agrofert RUN přibude v příštím roce ke stávajícím 4 lokalitám i 1 nová běžecká trať v areálu společnosti Fatra v Napajedlech. V letošním ročníku seriál Agrofert RUN přivítal přes 4500 aktivních závodníků všech věkových i výkonnostních kategorií a více než 8000 návštěvníků celkem.

„Letošní první ročník seriálu běžeckých závodů a také rodinných dnů Agrofert RUN pro nás byl zkouškou, jestli to zvládneme. A uspěli jsme! Proto budeme s radostí pokračovat v běhání i v roce 2016. Přidáme pátou zastávku v Napajedlech – běžci se mají nač těšit, protože trasa je zajímavá zejména svým převýšením a krásným výhledem na okolí. Také typický „baťovský“ areál společnosti Fatra má určitě co nabídnout,“ láká na závody Kateřina Kuchařová, ředitelka divize komunikace Agrofertu. I nadále platí, že seriál je koncipován jako neziskový. „Startovné na rodinné a dětské běhy bylo letos úplně zdarma, u hlavního desetikilometrového závodu činilo symbolických sto korun. Ty pak putovaly prostřednictvím Nadace Agrofert na prospěšné projekty v okolí lokality běhu. V tomto modelu budeme pokračovat i v roce 2016,“ doplňuje Kuchařová.

Běžecké a rodinné dny Agrofert RUN 2016 se budou konat:

30. 4. 2016 – Pardubice, dostihové závodiště AGROFERT Park
21. 5. 2016 – Valašské Meziříčí, areál společnosti DEZA
11. 6. 2016 – Napajedla, areál společnosti Fatra
3. 9. 2016 – Lovosice, Lesopark Osmička
10. 9. 2016 – Přerov, areál společnosti PRECHEZA

Stejně jako letos se i v roce 2016 poběží hlavně v lokalitách výrobních společností koncernu Agrofert. „Naším cílem je, aby se lidé bavili pohybem, poznali naše podniky v sousedství a užili si volný čas s rodinou či přáteli. Proto opět chystáme rodinný běh na dva kilometry nebo škálu dětských běhů pro ty nejmenší sportovce. A k tomu pochopitelně bohatý doprovodný program s dobrým občerstvením za přátelské ceny. Novinkou ročníku 2016 by měla být i hudební vystoupení, ale detaily teprve ladíme. Přijďte se také podívat!“ vybízí Kuchařová.

Aktuální informace o jednotlivých závodech, pokyny k registraci běžců a další aktuality budou od ledna dostupné na již fungujícím webu www.agrofertrun.cz.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

3. 12. 2015 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »