Orientační běh v Řevnicích – 3.–4. 10. 2015


října
2015

03

Orientační běh v Řevnicích – 3.–4. 10. 2015

KDY: Sobota 3. nebo neděle 4. října 2015 (a klidně oba dny ☺)

KDE: Řevnice – areál Lesního divadla

CO: V rámci dvou závodů Pražské a Středočeské oblasti Manufaktura Cup bude připraveno 7 nezávodních tréninkových tratí různé obtížnosti a navíc i 3 „příchozí“ tratě pro začátečníky, u kterých vám naši trenéři vysvětlí vše potřebné. Na tratě pro příchozí je možné vyrazit po jednom i ve skupině a jde jen o zážitky. Na tréninkových tratích se startuje individuálně a běží se s elektronickým čipem – zde si můžete zasoupeřit a porovnat mezičasy mezi kontrolami se svými známými.

JAK TO BUDE DLOUHÉ: Délka tratí je od 2 do 7 km různých obtížností. I s registrací na místě
a cestou na start je to program na půl dne (2-3h).

CO KDYŽ NEMÁM SMYSL PRO ORIENTACI: Na orienťák v této jednoduché podobě nepotřebujete žádný zvláštní talent nebo schopnosti. Základní trať zvládne po naší instruktáži úplně každý. A pokud si věříte, zvládnete i trochu náročnější tréninkové tratě.

CO POTŘEBUJI S SEBOU: Nic zvláštního, pouze oblečení do přírody a chuť zkusit něco nového. Pokud máte doma kompas nebo buzolu, vezměte ji s sebou. Pokud ne, nic se neděje, na nejjednodušší trati se bez ní bez problémů obejdete. Startovné je 100 Kč za mapu. Na nejkratší trať pro děti odstartujete za 60 Kč.

JAK SE PŘIHLÁSIT: Budeme rádi, když se přihlásíte dopředu e-mailem na revnice@uskob.cz. Přihlásit se lze také po oba dva dny i ráno na místě na tréninkové tratě od 9:15 do 10:15 hod a na příchozí tratě až do 12 hod. Nabídku délek a obtížností tratí najdete na našem webu. S výběrem trati vám rádi poradíme.

Více informací najdete na: www.uskob.cz/poradani/pz15

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

16. 9. 2015 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »