3. ročník Charitativního běhu Lukov – 12. 9. 2015


září
2015

12

3. ročník Charitativního běhu Lukov – 12. 9. 2015

Charitativní běh Lukov již dříve podpořil Dětské centrum a Centrum pro rodinu ve Zlíně a také postiženou Michalku Macurovou z Holešova. 12. září 2015 v 15:00 hod. odstartuje 3. ročník Charitativního běhu Lukov, a poběží se pro Adélku a Klárku.

Filozofií Charitativního běhu Lukov je podpora konkrétního dítěte na přesně stanovený účel. Účastníci běhu přesně vědí pro koho a za co běží. Charitativní běh Lukov není závodním během. Není důležité, v jakém pořadí doběhnete do cíle. Je možné ho absolvovat kombinací chůze a běhu. Trasa je vhodná i pro kočárky a invalidní vozíky. Čas se každému běžci nebo skupince pro jejich představu bude měřit. Vybranou trasu by měli zvládnout do 90 minut.

Výtěžek ze startovného obdrží rodina Adélky na uhrazení části nákladů na terapii s delfíny (http://www.srdcenapravemmiste.cz/) a rodina Klárky na uhrazení nákladů na jednu z nejmodernějších metod pro neurologické pacienty TheraSuit (http://naseklarinka.webnode.cz/).

Na běh se mohou přihlásit rodiny, páry, jednotlivci nebo i zástupci firem, kteří se přihlásí do jedné ze 7 běžeckých tras od 3,6 do 20,4 km. Startovné za pár či jednotlivce činí 100 Kč. Je však samozřejmě možné přispět i více. Veškerá vybraná částka jde na podporu obou holčiček. V cíli je pro všechny účastníky připraveno bohaté občerstvení, šatna, sprcha a také živá hudba a výtvarná dílna.

Více informací na www.behlukov.cz.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

5. 9. 2015 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »