Nová rubrika: Trasy a výlety

Přemýšleli jsme, že by se tento server mohl rozrůst o další rubriku. Již tu máme zavedenou rubriku Ze života, kde může každý z vás napsat svůj příběh o začátcích s běháním, s tipy a radami pro další začátečníky nebo i zkušené běžce. Nebyl tu však prostor pro detailnější popsání pěkných běžeckých tras nebo výletů, které jste v nedávné době podnikli, a které se vám zalíbili natolik, že byste je třeba doporučili i jiným.

V úvahu přicházel název rubriky Běžecké trasy a výlety, pak nás však napadlo, že se nemusíme nutně soustředit na běhání, ale můžeme do této sekce zahrnout i trasy pro další sporty, například cyklistické výlety, trasy na inline brusle a podobně. Mohla by se zde dokonce objevit trasa pro náročnou pěší túru spojená s poznáváním památek nebo významných míst, takže proč se tímto způsobem omezovat.

Abychom nezůstali jenom u plané teorie, předkládáme první příklad, jak by takový velmi stručný tip na výlet – krátký článek – mohl vypadat: Kvilda – pramen Vltavy – Černá hora – Kvilda.

Pokud chcete také přispět na tento web svým tipem na běžeckou trasu / nebo na jakýkoliv jiný sportovní výlet, zaregistrujte se na webu a ve svém uživatelském účtu článek napište a odešlete, nebo jej pošlete na e-mail info@behame.cz či jednoduše vložte do kontaktního formuláře.

Děkujeme, a těšíme se na plno inspirativních nápadů a zážitků na těchto výletech – právě o inspiraci ostatních jde především.

Napsat komentář – zatím pouze jeden komentář

Nová rubrika: Trasy a výlety – Jeden komentář

  1. Vladislav napsal:

    Ahoj, diky za inspiraci. Pokud hledate dalsi napady kam vyrazit, tak kouknete na muj blog o chuzi 200km.cz/category/trasy/.

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »