Podzimní čtyřboj v Praze uzavře seriál závodů – 9. září


ledna
1970

01

Sdružení H-triatlon pořádá v neděli 15. září poslední letošní závod, který se uskuteční ve sportovním areálu Mikulovka na Praze 4.  Aktivní sportovci i amatéři se mohou přijít rozloučit s úspěšnou sezónou a utkat se v celkem čtyřech disciplínách.

Harmonogram závodu:

9:30: Sraz účastníků
10:00: Dětské závody a aktivity
10:00: Sprint 60m
10:30: Oštěp
11:30: Skok do dálky
12:30: Koule
13:30: Vyhlášení výsledků

Jedná se o přídavek ke čtyřem úspěšným akcím letošní sportovní sezóny. Po běžeckém krosu, Terénním a Pražském triatlonu a jubilejním 20. ročníku Houmrova triatlonu si na své přijdou i milovníci atletických disciplín. Stejně jako ve všech závodech v režii H-triatlonu, i v tomto závodě dostanou šanci jak sportovci, sportovní nadšenci, tak i úplní začátečníci. Ve čtyřech různých disciplínách  (sprint, vrh koulí,  hod oštěpem a skok do dálky) nebude rozhodovat jen síla, ale také technika a talent. Samozřejmostí je i zajištění profesionálního sportovního servisu pro závodníky i diváky.

Za startovné ve výši pouhých 50 Kč mají účastníci k dispozici startovní číslo a dárkovou tašku. Další ceny jsou připravené pro první tři místa v kategorii žen a mužů. Samozřejmostí jsou dětské závody v běhu a doprovodné aktivity (skok v pytli, házení na cíl apod.). Registrace probíhá elektronicky na www.htriatlon.cz.

Zdroj: Tisková zpráva k závodu

Informace o minulých akcích: Krosový závod v krásném prostředí rezervace Skalka v Praze 5, Amatérský terénní triatlon, 2. ročník Pražského triatlonu v Dolních Počernicích

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

9. 9. 2013 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »