Sporttester Polar M430 White s měřičem tepové frekvence ze zápěstí

Sporttester Polar M430 White s měřičem tepové frekvence ze zápěstí

Špičkový tréninkový sporttester Polar M430 v bílé barevné varianci je ideálním pomocníkem a výbavou při tréninku pro profesionála i hobby běžce, který chce mít perfektní kontrolu nad tréninkem.

Už žádné hrudní pásy. Snímání tepu přímo ze zápěstí.

Hodí se i pro triatlonisty nebo cyklisty. Hodinky mají zabudovaný integrovaný vysokocitlivý GPS přijímač, můžete tedy být bez obav při „počítání“ uběhnuté vzdálenosti, ale nejen z tohoto aspektu. Sledovat můžete samozřejmě zlepšování v rámci jednotlivých tréninků, období… Svou aktivitu můžete sledovat kdykoliv. Hmotnost přístroje je velmi nízká, rozlišení displeje zcela dostačující. Hodinkám nechybí ani velmi přesný optický snímač tepové frekvence s technologii LED diodových senzorů pro měření tepu ze zápěstí.

Jedná se o již velmi oblíbený a prověřený model (na trhu od roku 2017). Další velkou výhodou tohoto sporttesteru je intuitivní personalizovaný tréninkový plán. Díky tomu budete mít přehled o svých osobních rekordech a průběhu vašeho běžeckého tréninku podle vámi stanovených cílů.

Sporttester umožňuje při běhu měřit rychlost, vzdálenost, nadmořskou výšku i tepovou frekvenci. Překvapí vás i zajímavá funkce Back To Start, kdy vás přístroj díky vestavěnému GPS modulu bezpečně zpět domů.

Své výsledky můžete také sdílet online s mobilní aplikací Polar Flow.

Výdrž baterie – až 8 hodin tréninku se zapnutým systémem GPS a snímačem tepové frekvence a až 30 hodin v úsporném režimu GPS.

S hodinkami lze i plavat, jsou vodotěsné do 30 m (pro plavání, nikoli potápění).

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »